Workshops (H1)

Inschrijven

De eendaagse workshops worden verzorgd door trainer/coach Hein Siebers. Ze duren van 09.30 tot 16.30 uur en vinden plaats in Kaatsheuvel. Een workshop kan indien gewenst ook in-company gegeven worden.

Deelname aan de train-de-trainer workshop kost € 195,- per persoon, exclusief BTW, inclusief koffie/thee, een lunch en een drankje. Een datum kan in overleg worden ingepland, indien meerdere deelnemers beschikbaar zijn.

De workshop voor organisaties kent een aangepast tarief, dat afhankelijk is van het aantal deelnemers en de locatie. De datum kan in overleg met u bepaald worden. U kunt voor deze workshop vrijblijvend een prijsopgave opvragen via info@waardenspel.nl.

Inschrijven kan door de volgende gegevens aan ons kenbaar te maken: naam van de organisatie, naam van de deelnemer(s), functie van de deelnemer(s), volledig adres, telefoonnummer, e-mailadres, de workshop en de datum waar uw voorkeur naar uitgaat. Deze informatie kunt u opsturen of mailen naar:

Hein Siebers Training & Coaching
Van Heeswijkstraat 44
5171 KK Kaatsheuvel
Telefoon: 0416-283167
E-mail: info@waardenspel.nl

Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk twee weken voor aanvang van de workshop. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging, de exacte locatie en de factuur. Deelname is alleen mogelijk indien de betaling voldaan is.

Voor nadere informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.